Clustret

Kontakt: Clustret [facebook]
Tel 1: 08-6582923
Tel 2: -
E-post: Clustret

Clustret är ett multiföretag som arbetar med, PR och event samt lokaluthyrning, konferens, projektledning, talarförmedling och kompetensutbildningar inom en mängd områden. Vår drivkraft och vårt motto är att aldrig säga nej till en kund och alltid leverera bästa möjliga resultat. Denna inställning har varit med oss från start och har tagit oss från ett enmansföretag i utbildningsbranschen till de vi är idag.

Vi är 10 medarbetare på vårt huvudkontor och har ytterligare ett 40 tal konsulter och projektanställda runt om i Stockholm. Företaget ägs och drivs av i företaget verksamma partners tillsammans med våra medarbetare för att skapa stark laganda och fokus på kundens önskemål och behov.

Den röda tråden i vår verksamhet är kommunikation. Ordet kommer ursprungligen ifrån latinets communis: gemensam, via communicare: Göra gemensamt.

CLUSTRET Telegrafberget i Nacka är en äldre industribyggnad i tegel med ett fantastiskt läge och utsikt över Stockholms inlopp. Lokalen pryds av stenväggar, trägolv, träpelare & träbjälkar i det 5 meter höga taket.

Clustret i Stockholm

Hemsida: www.clustret.se


[annons]