Daniel Kane

Kontakt: Daniel Kane [facebook]
Telefon: 070-5623392
Se även: [twitter]

E-post: info@danielkane.net

Film- & Ljudfiler:
» Promotionvideo (YouTube)
» Close-up magic (YouTube)
» Flying linking rings (YouTube)


Daniel Kane är en magiker & entertainer av en ny generation som har cementerat sin plats på den svenska magiscenen. Daniel bjuder på förstklassig magisk underhållning med en personlig touch kombinerat med magi, humor och publikmedverkan.

Han har gjort allt från julshower på Hotel Tylösand (Magic Christmas), kört shower på kryssningsfartyg, stått på samma scen som Di-Leva, E-type och Alcazar samt uppträtt för några av Skandinaviens största företag. Två år i rad har han även medverkat på Victoriadagarna på Öland och uppträtt för samtliga vipgäster.

Han kan även skräddarsy shower efter behov till specialevent där vd eller företagets senaste produkt ska trollas fram, exempelvis en bil.

Daniel är perfekt till mässan, vid produktlanseringar, kick-off:en, konferensen och han kan köra sina shower mitt i publiken (mingelmagi) eller från en scen (scenshow/illusionsshow).


Referenser:
Daniel är en talang - professionell, engagerad & med en magisk förmåga att trollbinda sin publik! Ett storartat framträdande inför drygt 300 gäster bidrog till att Kuponginlösens 40-årsjubileum är ett minne för livet.
– Pontus Ellefsson
Vd, Kuponginlösen AB

Daniel var både ödmjuk och professionell i sitt bemötande gentemot kund och mot oss som eventbyrå. Showen var både anpassningsbar och kvällens höjdpunkt för alla deltagare. Daniel är definitivt en magiker vi gärna använder igen för framtida projekt.
– Nina Persdotter
Key Account Manager, Initiativ Event Agency

Vi på Direkten har haft förmånen att se Daniel Kane uppträda vid tre olika tillfällen i år. Vi har imponerats av allt från Daniels stora scenshow till mingelmagin bland middagsborden. Varenda framförande har varit exklusivt utfört och Daniel har med häpnadsväckande skicklighet och charm förgyllt kvällen. Till och med de mest magiskeptiska har glatt blivit omvända när Daniel fått deras vigselring att sväva framför näsan på dem. Det är ingen tvekan om att Daniel Kane kommer gå långt. Boka honom medan han fortfarande är kvar i Sverige!
– Maja Bredberg
Informationschef, Direkten AB

Daniel Kane Trollkarl Magiker Sweden Sverige

Hemsida: www.danielkane.se


[annons]