Hanna Wiklund

Kontakt: Hanna Wiklund
Tel 1: 070-5404221
Tel 2: -

Film- & Ljudfiler:
» Filmklipp (YouTube)

Hanna Wiklund heter jag och är en stockholmsbaserad violinist. Tack vare att jag spelar tillsammans med ett stort antal fantastiska musiker kan jag erbjuda dig levande musik för varje tillfälle.

Sprudlande bröllopsmusik eller finstämd begravningsmusik, stämningsfull musik till mingel eller fängslande helaftonskonserter, överraskande musikspex eller folkmusikaliskt buskspel - jag och mina medmusiker har stor erfarenhet av att sätta samman och genomföra en rad olika musikprogram.

Vår musikrepertoar är bred och består av klassiska pärlor, pop, jazz, soul, svenska visor, folkmusik, fransk chanson och barockmusik.

Alla engagemang skräddarsyr jag efter just dina önskemål. Antalet musiker kan variera från en solist till ett större band eller orkester. Musiken kan ha en framträdande roll eller finnas med i bakgrunden som stämningshöjare.

Botanisera gärna bland förslagen på ensembler, se repertoar i låtlistorna och lyssna på klingande exempel av musik. Jag ser fram emot att få komma med förslag inför ditt speciella tillfälle!

If music be the food of love,
sing on till I am fill'd with joy;
for then my list'ning soul you move
with pleasures that can never cloy ...

- H.Heveningham


Stråkkvartett med Hanna Wiklund
stråkkvartett


[annons]